Go to Top

Sandalwood Place

Sandalwood Place

Having just moved into their new home, our client came to us with a design dilemma. With formal dining room and living room fully outfitted, they weren’t sure what to do with the room just outside of their kitchen. This room was also, effectively, part of their hallway. It’s an anti room. Or a flow through room. We needed to give it some purpose. By keeping our client’s existing round dining table, moving the TV to above the fireplace and adding a custom sized sofa with chaise along the opposite wall, this room is now a great place for informal dinners or cocktails with guests. We outfitted the room with special lighting, cocktail tables, a beautiful rug and some much needed accent pillows to round out the room.

Location:
Toronto, Ontario

Design Goals:
Furniture and Lighting

Scope of Work:
Design and Project Management